Thursday, September 16, 2010

Donderdag 16 september

Vandaag een wandeling naar de Schluchtsee gemaakt, een klein stuk klimmen en dan verder afdalen nar het meer en met  de trein terug.

P1020306

In totaal 25 km wandelplezier.
Daan was gelukkig ook weer helemaal beter en liep weer als van ouds ik moest na de treinrit moeite doen om hem bij te houden want ik was helemaal stijf en hij niet, maar na een hete douche was dat ook weer over.

P1020314

P1020318

2 comments:

Unknown said...

Dag tortelduifjes on the go!
Leuk dat jullie steeds weer een hotspotje vinden om de weblog te updaten.
Die hut waar jullie nu zitten ziet er gezelli uit! Lijkt inderdaad een beetje op het Hollhaus moeders!
Ik hoop dat jullie beter weer hebben dan wij, het is in tijden niet zo slecht geweest, in Hilversum regent het al een week onafgebroken..
Verder missen jullie helaas onverwachtste TV hit 'oh oh Cherso'.. Nederland is in de ban! Worldwide trending Twitter topics en kijkcijfers tot in de miljoenen.. Maargoed misschien zijn 6 klembezopen, over piemels en plassers pratende en praktiserende hagenezen in Chersonissos niet helemaal jullie 'ding'.
Anyway, geniet maar drink met mate!
Cheers, Johan.

Anonymous said...

Beter laat dan nooit maar we hebben nu pas tijd om weer bij te lezen. Nou jullie genieten wel zo te lezen en jullie zien mooie dingen hoor. En ook mooie foto's. Daan, jammer dat je ze beroerd bent geweest, maar dan had je je wolletje maar moeten aan doen, we hebben je nog zo gewaarschuwd. Maar julie hebben een mooie sportieve vakantie daar in de Heimat. En na het verslag van Johan gaan we zeker o o cherso kijken, we kunnen niet wachten. Moet toch hoostaande TV zijn. Daan en Gerdien , tot gauw.

Rien en Greet