Thursday, June 21, 2007

Dagje Dresden

Vandaag, donderdag, zijn we met een bus met Olaf's ouderen gemeenteleden naar Dresden geweest. Om half acht vertrok de bus en om 10 uur waren we in Dresden. Daar kregen we een gids aan boord en vogde een stadrondrit van een uur. Daarna gingen we te voet naar de Frauen Kirche die prachtig gerestaureerd is . Voor we daar in gingen eerst eten in een restaurant er direkt naast. Daarna de kerk bewonderd, erg mooi geworden.




Daarna hadden we een uur tijd en hebben wat rondgewandeld waarna we ons moesten melden bij de boot voor een rondvaart. Natuurlijk Kaffe und Kuchen aan boord.

4 comments:

Anonymous said...

Hoi Gerdine,

hier even een berichtje uit het zonnige en warme Aruba. Het weer van eergisteren (dinsdag) leek een beetje op het plaatje welke jij op de boot hebt genomen. Grotendeels bewolkt met af en toe de zon, maar de temperatuur blijft heerlijk(over de 30gr).
Op dit moment is Wilmy de verloskundige de laatste kneepjes van het vak aan het leren, zodat ze morgen de praktijktoets kunnen afleggen. Hopelijk slaagt iedereen.
Ik vermaak me ondertussen met het schijven van dit berichtje, lezen, en het bekijken van vlinders in de vlindertuin van Aruba.

Groetjes vanuit Aruba.

Anonymous said...

Hoi Gerdine,

Voor ons zit het er alweer bijna op. Nog één dagje vaardigheidstoetsen en dan naar huis.
Volgens mij heb jij het ook wel naar je zin. Maak er nog wat leuks van de laatste dag.

Groeten van Wilmy

Gerdine said...

ziet er bij jullie geweldig uit.
Is toch wat anders als frieland nietwaar?
Voor mij ook alweer de laatste dag.
We zien elkaar dan volgende week wel weer.

Unknown said...

Haha, lache dat Marco en Wilmy vanuit Aruba ook je weblog checkken :)

Hier een bericht vanuit Nederland:
Is er veel veranderd in Dresden sinds wij er waren?

Groetjes!